Egyéni és csoportos pályaorientációs tanácsadások

A Kecskeméti Főiskola szeretné  a továbbtanulás előtt álló fiatalok döntését könnyebbé tenni, ezért az alábbi pályaorientációs lehetőségeket ajánlja az érdeklődő diákok, pedagógusok és szüleik figyelmébe:

 

  • Egyéni pályaorientációs tanácsadás:

Az egyedi igény szerint egy, vagy több alkalmas tanácsadás során a fiatal szakembertől kap segítséget saját önismeretének elmélyítésében, pályaismeretének növelésében, így támogatva őt a minél megfontoltabb és alaposabb döntés meghozatalában, valamint a számára legideálisabb továbbtanulási irány megtalálásában.A tanácsadások alkalmával lehetőség nyílik különböző tematikájú (pl. érdeklődési, motivációs, tanulás-módszertani, életpálya-tervezéssel kapcsolatos) tesztek kitöltésére, ezek a tanácsadóval közösen történő átbeszélésére.  

A pályaorientációs tanácsadás menetéről, bővebb információkról az alábbi linken találhatók további információk:

http://palyaorientacio.hszk.kefo.hu/palyaorientacios-tanacsadas

  • Csoportos, önismeretre és pályaismeretre irányuló foglalkozások

A csoportos pályaorientációs tanácsadás során a résztvevő fiatalok játékos és kötetlen formában szerezhetnek információkat önmagukról, az általuk választható pályákról, ezzel is segítve őket a számukra legmegfelelőbb továbbtanulási döntés meghozatalában.  A Kecskeméti Főiskola pályaorientációs munkatársa a fél, egynapos (vagy előzetes egyeztetés szerint többalkalmas) foglalkozások során segít a diákoknak saját önismeretük, adottságaik, képességeik fejlesztésében, reális önismeretük kialakításában, egyéni elképzeléseik és lehetőségeik megítélésben. A programon résztvevők ideális létszáma 15-25 fő.

  • Informáló jellegű távtanácsadás

A Főiskola pályaorientációs munkatársa a fenti lehetőségeken túl rendelkezésre áll a szülők, pedagógusok és diákok számára telefonon, emailen vagy közösségi oldalon (https://www.facebook.com/kfgolya) egyaránt, a távtanácsadás során bármely, a felvételi rendszerrel, a választható képzésekkel, intézménnyel kapcsolatos tudnivalókról bővebb információkat kaphatnak az érdeklődők.

 Minden tanácsadási forma díjmentes a résztvevők számára.

 Jelentkezés a tanácsadásokra illetve további információ az alábbi elérhetőségeken lehetséges:

Pálfi Anna

képzési/pályaorientációs tanácsadó

Tel.: 76/516-462

Mobil: 06703352632

Email: palfi.anna@hszk.kefo.hu


 

Kövess bennünket!

Eseménynaptár

Hasznos linkek