Pallasz Athéné Egyetem kínálata

A Pallasz Athéné Egyetem a széleskörű képzési kínálattal várja a 2016/2017-es tanévben is a  továbbtanulni vágyókat.

 Néhány szó a nálunk választható képzéstípusokról:

A 6-8 féléves alapképzés BSc, illetve BA diplomát jelent a végzettek számára.

Az alapképzésre épülő 4 féléves mesterképzés során a hallgatók MSc diplomát szerezhetnek.

A 4 féléves felsőoktatási szakképzés szakképzettséget ad és továbbtanulási szándék esetén megalapozza a további tanulmányokat. Ez a képzéstípust neked ajánljuk, ha nem szeretnél feltétlenül diplomát a kezedbe, viszont olyan gyakorlatközpontú tudást szeretnél, amivel a végzés után könnyen el tudsz helyezkedni.

A szakirányú továbbképzések  pedig már azokat a diplomásokat várják, akik saját szakterületükön szeretnének alaposabb ismeretekre szert tenni és valamilyen irányba specializálódni. A főiskolai kari honlapjain találhattok aktuális információkat erről a képzéstípusról.

A Pallasz Athéné Egyetem jogelőd tagintézménye, a Kecskeméti Főiskola német mintára elsőként vezette be az országban a duális típusú képzést, amelyben szorosan együtműködik a gazdasági partnerekkel.

A felnőttképzés pedig azok számára lehet hasznos, akik tovább szeretnék magukat képezni vagy éppen pályamódosításra készülnek.

A Pallasz Athéné Egyetem képzéseivel kapcsolatban keresd fel az intézmény honlapját vagy kifejezetten felvételizőknek szóló Facebook oldalát, ahol aktuális és friss információkat  találhatsz  képzéseinkről. 

https://www.facebook.com/kfgolya/?fref=ts

Ha szeretnél még többet megtudni a képzési kínálatról, esetleg szívesen ellátogatnál hozzánk, hogy testközelből is megismerkedhess az intézménnyel, akkor keresd a Hallgatói Szolgáltató Központ munkatársait a hszk@kefo.hu e-mail címen vagy a 76/516403 telefonszámon!

Kövess bennünket!

Eseménynaptár

Hasznos linkek