Mit gondolnak a cégek a duális képzésről?

DLM Solutions Kft.

„Szívesen osztjuk meg tapasztalatunkat, szaktudásunkat lelkes fiatalokkal, akik később akár csapatunk hasznos tagjaivá is válhatnak. Örömünkre szolgál, hogy immár a Kecskeméti Főiskolával partnerségben, a duális képzés keretében adhatjuk tovább a felhalmozott tudásunkat, és így aktívan részt vehetünk a szoftverfejlesztő mérnökök következő generációjának oktatásában.”

FAG Magyarország Kft.

„Az FAG Magyarország Ipari Kft. alapvető célkitűzése a felsőoktatási duális képzésben való részvétellel a lojális, motivált és szakmailag felkészült munkatársak utánpótlásának biztosítása, akik tanulmányaik során megszerzik azokat a Schaeffler specifikus elméleti és gyakorlati ismereteket, amelyeket később a cégnél alkalmazni tudnak.”

SIMON

„Hisszük, hogy az iskolában megszerzett tudás, ha párosul a nálunk megszerzett gyakorlattal, páratlan szakembert eredményez. Nem titkolt szándékunk egy olyan elkötelezett szakembert kapni a képzés végén, aki hosszú ideig erősíti a csapatunkat a legnaprakészebb, de mégis a mi cégünkre specifikált tudásával.”

Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft.

„A vállalatoknál friss, modern gyakorlati ismereteket szerezhetsz, megismerheted a vállalat működését, részese lehetsz mindennapjainak. Valódi problémákkal és megoldásokkal találkozhatsz, így frissdiplomásként olyan tapasztalatokkal fogsz rendelkezni, ami kiváló lehetőségeket biztosít a munkaerőpiacon.”

Kövess bennünket!

Eseménynaptár

Hasznos linkek