Mit mérlegelj, mielőtt jelentkezel?

  • A vállalat által kiválasztott és a képzésre felvételt nyert elsőéves egy határozott idejű hallgatói munkaszerződéstír alá a céggel. Ezzel a hallgató vállalja, hogy tanulmányait a képzési idő, vagyis 3,5 év alatt elvégzi, és ezzel párhuzamosan részt vesz a vállalati gyakorlaton és képzéseken is. A szerződés aláírásával munkaviszony jön létre, a hallgató nem gondolhatja meg magát kedve szerint.
  • A gyakorlati időszakok egybeesnek a vizsgaidőszakokkal is, így a levelezősökhöz hasonlóan munka mellett kell felkészülnöd a számonkérésekre, ami nem könnyű.
  • Nincsenek szünetek, csak ha szabadságot veszel ki. A korodból fakadóan 20 nap szabadság áll évente rendelkezésedre, amit érdemes okosan beosztani, hiszen egy-egy húzósabb vizsga előtt jól jöhet néhány extra nap, valamint ki nem hagynád a két ünnep közötti bejglizést és előszilveszterezést vagy a nyári fesztiválokat.
  • Folyamatosan teljesíteni kell. A szerződésben vállalod, hogy tartod a mintatantervet, nem csúszol meg a tantárgyak teljesítésével, és jó eredménnyel zárod féléveidet. Nem szépítjük: nem lesz sétagalopp.
  • Hallgatóink visszajelzései alapján a szoros időbeosztás mellett van lehetőség kiélvezni az egyetemi éveket, de előfordulhat, hogy a szemeszter legnagyobb buliját hamarabb kell otthagynod a másnapi gyakorlati munka miatt.

Kövess bennünket!

Eseménynaptár

Hasznos linkek